Gæstekokke

Johanne Mosgaard - Englerod
 

Johanne driver til dagligt bloggen Englerod, her deler hun opskrifter og spændende tilberedningsmetoder. Ud over at blogge underviser Johanne også madlavningskurser og workshops i Nordjylland, og har netop udgivet kogebogen Grønskolling; en vegansk kogebog. Johanne er egentlig bare en glad amatør, men med en dyb og inderlig passion for sund, smagsfuld og spændende mad. Hun er hele tiden på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser, opskrifter og interessante måde at udforske – og udfordre – det traditionelle veganske køkken på. 

Pias Andreassen - Pias køkken


Pia Andreassen har siden 2001 arbejdet som selvstændig madskribent. Det er igennem årene blevet til tusindvis af opskrifter med fokus på hverdagsmad. Som uddannet ernærings- og husholdningsøkonom er det for Pia en selvfølge at følge med i, hvad der rører sig i samfundet. De seneste 3-4 år har forskere verden over haft stor fokus på proteiners betydning for vores sundhed og velbefindende. Derfor har det været naturligt for Pia at forsøge sig med også at fokusere på proteiner i egen kost og i de opskrifter hun udvikler. Hun blogger på Piaskøkken.dk og har samlet nogle af hendes opskrifter i bogen PROTEIN.

Mia Sørensen - Sundfokus


Mia Sørensen ejer Sundfokus og arbejder med sportsernæring/kostvejledning  og er biopatstuderende. Desuden er hun ansat i EliteVejle som ernæringsvejleder og underviser på Kostakademiet i Sportsernæring.
Mia er en aktiv marathonløber, der på egen krop ved, hvad det kræver af sund og næringsrig kost, for at kroppen kan præstere, når det gælder! Proteiner er vigtig for optimal restitution, og derfor har Mia fokus på proteinrige opskrifter til alle dagens måltider. ”Du er ikke kun, hvad du spiser….du er nærmere, hvad du optager og fordøjer!” Anti-inflammatorisk kost og syre-/basebalancen er vigtige emner i Mias kostvejledninger, som hjælper mange mennesker til en sundere livsstil, som giver mere energi og overskud til en travl hverdag.

Mia´s motto er: ”Træningen foregår også GENNEM munden”

Lene Hansson


Lene Hansson har i mere end 20 år hjulpet danskerne med at opnå sunde vægttab og en ny og sund livsstil.
Det er blandt andet sket gennem udgivelse af adskillige bøger og publikationer, uddannelse af kostvejledere og
i TV-programmerne ”Du er hvad du spiser” og ”Min fede familie”. Hos Fit-all har Lene ansvaret for området kost-og sundhed.