Spaghetti med tomatsauce og Vegadeller

Oprettet d. under Hverdagsretter, Frokost retter

Spaghetti med tomatsauce og Vegadeller

Spaghetti med tomatsovs og Vegadeller

2 portioner

 

DET SKAL DU BRUGE

  • 125g Vegadeller
  • 3,5dl vand
  • 2 spsk olie
  • 200g spaghetti
  • 200ml af din yndlings tomatsovs
  • 10g frisk basilikum
  • 20g parmesan ost

 

SÅDAN GØR DU

Vask hænder og afmål alle ingredienserne. Bring 3,5dl vand i kog. Hæld Vegadelle-mixen op i en skål, tilsæt kogende vand og rør rundt. Lad farsen trække i  fem minutter. Varm en pande og hæld olie på. Form vegadellerne med en ske og steg til gyldne på begge sider.

Kog spaghettien i en gryde som anvist på posen. Dræn spaghetti og kom det tilbage i gryden. Tilsæt tomatsovs og rør rundt. 

Skyl basilikum og hak det fint. Parmesan rives eller skæres i flager. Server spaghetti med tomatsovs, vegadeller og toppet med basilikum og parmesanost. 

Retten kan laves med forskellige typer pasta og kan serveres med en grøn salat.

 

Opskrift og billede er udarbejdet af Helle Friis, professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar