Lasagne med Vegafars og hytteost

Oprettet d. under Hverdagsretter, Frokost retter

Lasagne med Vegafars og hytteost

Lasagne med Vegafars og hytteost

Opskrift udviklet af Karolines Køkken.

 

6 portioner

 

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 rødløg
  • 3 gulerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 2 ds hakket tomat
  • 1 ds tomatpure (70g)
  • 2 spsk basilikum
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 6dl grøntsagsbouillon
  • 125g Vegafars
  • 400g hytteost
  • 12 fuldkornslasagneplader
  • 200g revet ost 30+/15%
  • 2 tsk stødt muskatnød

 

SÅDAN GØR DU
Vask hænder og afmål alle ingredienserne. Varm en pande og tilsæt olie. Hak rødløg og hvidløg i små tern og svits dem på panden.

Skræl gulerødder og riv dem i den ønskede størrelse. Skyl bladselleri og skær dem i små stykker. Kom gulerødder og bladselleri på panden og svits videre et par minutter. Tilsæt hakket tomat, tomatpure, basilikum, timian, salt og peber. Tilsæt grøntsagsbouillon og Vegafars og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt hytteost og lad det simre til osten er smeltet. 

Saml lasagnen med skiftevis lag af sovs og fuldkornslasagneplader, start med sovs. Drys revet ost over toppen og drys med muskatnød.

Bages ved 185 grader i 35 minutter

 

Lasagnen kan serveres med din yndlings grønne salat eller tomatsalat.

 

NÆRINGSINDHOLD per portion:

Energi: 1825kJ (435kcal)

Fedt: 13g

Protein: 40g

Kulhydrat: 37g

 

Opskriften er udviklet af Karolines Køkken.

Billede og næringsberegning er udarbejdet af Helle Friis, professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed.

 

Se også fremgangsmåden her:

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar