Falafeltallerken med Vegadeller

Oprettet d.

Falafeltallerken med Vegadeller

Falafeltallerken med Vegadeller

2 portioner

 

DET SKAL DU BRUGE

  • 125g Vegadeller
  • 3,5dl vand
  • 2 spsk olie
  • 1 snackpeber
  • 1 tomat
  • 80g majs
  • 4 spsk creme fraiche 5%
  • 1 tsk tahin (sesampasta)
  • 1 lime

 

SÅDAN GØR DU

Vask hænder og afmål alle ingredienserne. Bring 3,5dL vand i kog. Hæld Vegadelle mixen op i en skål, tilsæt kogende vand og rør rundt. Lad farsen trække i fem minutter. Varm en pande og hæld olie på. Form vegadellerne med en ske og steg til gyldne på begge sider.

Skyl snackpeber og skær den i små stykker. Skyl tomat og skær den i små tern. Dræn majs.

Creme fraiche og tahin blandes i en skål. Lime skæres i både.

Anret falafel tallerknen med Vegadeller, tomat, majs, snackpeber, tahindressing og lime.

 

Tallerkenen kan laves med dine yndlings grøntsager og serveres med fladbrød.

Vegansk variant: udskift creme fraiche med vegansk yoghurt naturel.

 

Opskriften og billedet er udarbejdet af Helle Friis, professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar