Couscous salat med Vegadeller

Oprettet d. under Hverdagsretter, Frokost retter

Couscous salat med Vegadeller

Couscous salat med Vegadeller

2 portioner

 

DET SKAL DU BRUGE

  • 125g Vegadeller
  • 3,5dl vand
  • 2 spsk olie
  • 200g couscous
  • 3dl kogende vand
  • 1 lille granatæble
  • 4 forårsløg
  • ½ agurk
  • 120g feta
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt

 

SÅDAN GØR DU

Vask hænder og afmål alle ingredienserne. 

Bring 3,5dl vand i kog. Hæld Vegadelle mixen op i en skål, tilsæt kogende vand og rør rundt. Lad farsen trække i fem minutter. Varm en pande og hæld olie på. Form vegadellerne med en ske og steg til gyldne på begge sider.

Kom couscous op i en skål, hæld kogende vand over og tildæk med låg.

Skær granatæble over og pil kernerne ud. Skyl forårsløg og skær det i små ringe. Skyl agurk og skær den i små tern

Bland couscous, granatæble, forårsløg og agurk i en skål. Smuldr feta over salaten. Tilsæt citronsaft, olie, salt og rør godt rundt.

Server couscous salaten med Vegadellerne.

 

Opskriften og billedet er udarbejdet af Helle Friis, professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar