Zoodles med Vegadeller og feta

Oprettet d. under Hverdagsretter, Frokost retter

Zoodles med Vegadeller og feta

Zoodles med Vegadeller og feta

2 portioner

 

DET SKAL DU BRUGE

  • 125g Vegadeller
  • 3,5dlL vand
  • 2 spsk olie
  • 2 squash
  • 1 spsk olie
  • 1 hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • 40g feta

 

SÅDAN GØR DU

Vask hænder og afmål alle ingredienserne.

Bring 3,5dL vand i kog. Hæld Vegadelle-mixen op i en skål, tilsæt kogende vand og rør rundt. Lad farsen trække i fem minutter.

Varm en pande og hæld olie på. Form vegadellerne med en ske og steg til gyldne på begge sider.

Skyl squash og riv dem med et juliennejern. Varm en pande og tilsæt olie, hvidløg og citronsaft. Kom squashstrimlerne på panden og steg i to minutter.

Server zoodles med Vegadeller og smuldr feta på toppen.

 

Retten kan laves med andre grøntsagsstrimler.

 

Opskriften og billedet er udarbejdet af Helle Friis, professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar