Panang med VegaBites

Oprettet d.

Panang med VegaBites

Panang med Vegabites

4 portioner

 

DET SKAL DU BRUGE

  • 50g Vegabites
  • 2dl grøntsagsbouillon
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk cayenne peber
  • 2 gulerod
  • 100g friske grønne bønner
  • 100g sukkerærter
  • 1 snackpeber
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 tsk panang paste (kan købes i Asian stores)
  • 2dl bulgur
  • 3dl vand 

 

SÅDAN GØR DU

Vask hænder og afmål alle ingredienserne. Iblødsæt Vegabites i bouillon og lad det trække i ca fem minutter. 

Varm en pande og hæld olie, karry og cayenne peber på. Eventuelt overskuds bouillon sigtes fra og de iblødsatte Vegabites steges på panden indtil gyldne. 

Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver. Skyl grønne bønner og sukkerærter og skær dem i mundrette stykker. Skyl snackpeber og skær den i tynde strimler. Gulerødder, grønne bønner, sukkerærter og snackpeber hældes på panden til Vegabites og steges med et par minutter. Rør kokosmælk og panang paste i og lad det simre i fem minutter.

Imens koges bulgur i vand som anvist på posen.

Server den færdige panang med bulgur.

Grøntsagerne i panang kan du variere, alt efter hvad du har i hjemmet.

 

NÆRINGSINDHOLD per portion:

Energi: 1649kJ (392kcal)

Fedt: 21g

Protein: 16g

Kulhydrat: 34g

 

Opskrift, billede og næringsberegning er udarbejdet af Helle Friis, professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed.

 

Se også tilberedning her:

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar