Pizza med Vegabites

Oprettet d.

Pizza med Vegabites

Pizza med Vegabites

2 portioner

 

DET SKAL DU BRUGE

  • 50g Vegabites
  • 2dl grøntsagsbouillon
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 tsk kebabkrydderi
  • 5 spsk barbequesauce
  • ½ rødløg
  • 1 gulerod
  • 1 stor snackpeber
  • 1 kugle frisk mozzarella (125g)
  • Din yndlings pizzadej
  • Lidt mel til udrulning

 

SÅDAN GØR DU
Vask hænder og afmål alle ingredienserne.

Iblødsæt Vegabites i bouillon og lad det trække i ca fem minutter. Varm en pande og hæld olie og kebabkrydderi på. Eventuelt overskuds bouillon sigtes fra og de iblødsatte Vegabites steges på panden indtil gyldne.

Pil rødløg og skær det i tynde skiver. Skræl gulerod og skær den i tynde skiver eller strimler. Skyl snackpeber og skær den i tynde strimler.

Kom lidt mel på bordet og rul pizzadejen ud til en ønsket form.

Smør barbequesauce på pizzaen. Kom Vegabites, rødløg, gulerod og peberfrugt på pizzaen. Smuldr mozzarella over pizzaen.

Bages ved 230 grader i 12 minutter.
 

Pizzaen kan eventuelt toppes med frisk rucola inden servering.

 

NÆRINGSINDHOLD per portion

Energi: 3045kJ (725kcal)

Fedt: 34g

Protein: 40g

Kulhydrat: 63g
 

Opskriften, billedet og næringsberegningen er udarbejdet af Helle Friis, professionsbachelorstuderende i Ernæring og Sundhed.

 

Se også tilberedning her:

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar