Butterchicken med quinoa- og blomkålsris

oprettet d.

Butterchicken med quinoa- og blomkålsris
Opskrift til 4 personer

Ingredienser 
100 g Soy4you bites 
4 dl vand
1 tsk grøntsagsbouillion
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. garam masala
1 spsk. karry
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1/2 tsk. stødt ingefær
1/2 tsk gurkemeje
1/4 tsk. kanel
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. kokosolie til stegning
Nigellafrø, chili og frisk mynte eller koriander til pynt.
 
Tilberedning:
I en gryde bringes 4 dl vand tilsat grøntsagsbouillon, i kog. Når vandet koger tages gryden af varmen og der slukkes for blusset. Kom soja bites i gryden i gryden og lad det trække i 5 min.
Hak løget fint og riv hvidløget fint på et rivejern.
Varm en stor gryde op til medium varme, tilsæt kokosolie og steg løget mørt her i ca. 5 min.
Tilsæt alle krydderierne, vend det grundigt rundt og lad dem stege med i et par minutter og tilsæt så hvidløget og vend grundigt rundt igen.
Hæld kokosmælken i og lad det koge et par minutter, tilsæt så de udblødte soja bites, rør rundt i gryden og hæld så de hakkede tomater i, rør igen og lad det så stå og små koge i 15 min.
 
Quinoa & blomkålsris:
Opskrift til 4 personer

Ingredienser:
2 dl kogt quinoa
1 blomkål

Tilberedning
Hak blomkålen fint i en foodprocessor eller riv det groft på et rivejern. Vend blomkåls risene sammen med den kogte quinoa.
Anret quinoa/blomkålsris i dybe skåle og fordel butter chicken´en ved siden af. Drys med nigellafrø, chili og frisk mynte og koriander.

Opskriften er lavet af Maria fra Vanløse Blues - læs mere om geniale grøntsager på hendes blog.
 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar