DE VEGETABILSKE ALTERNATIVER VOKSER OG VOKSER

Oprettet d.

De vegetabilske alternativer vokser og vokser – specielt på kødområdet!

Agger Foods satser yderligere på koncept- og produktudvikling og har nu med en tilførsel af 7 mio kr. fået den nødvendige styrke til satsningerne på detail- og Foodservicemarkedet.

Agger Foods sælger og markedsfører alternativer til kød under brandet Soy4you. Soy4you har tidligere modtaget regeringens innovationspris og er for nyligt af Dansk Vegetarforening fremhævet som et af de tre stærkeste brands for vegetariske alternativer.

”Der er meget at glæde sig over for tiden. Og det er fantastisk, at se hvordan markedet udvikler sig. Modsat mange andre fødevaretrends er den kødfrie både universel og uden udløbsdato. Og at der lige p.t. er så stor opmærksomhed på området fra både forbrugere, leverandører og kunder, er bare med til at styrke vores tro på, at vi har fat i den lange ende,” udtaler CEO Søren Meng Nordby.

Derfor har Agger Foods også i løbet af 2015 arbejdet på at styrke Soy4you’s position på eksisterende sortiment. Der er derudover blevet brugt meget energi og ressourcer på at imødekomme forbrugerne og ikke mindst udvikle produkter, som forbrugerne i dag står og mangler. ”Det skal være langt nemmere for forbrugerne at komme i gang med at vælge en kødfri dag – og det er lige netop det, vores nye produkter kommer til at løse”, siger Søren Meng Nordby. Produkterne, som endnu er lidt hemmelige, vil blive lanceret i løbet af 2016 og det første koncept vil se dagens lys i uge 20.

”Det bliver et fantastisk spændende 2016 for os og hele markedet”, slutter Søren Meng Nordby af.

For yderligere informationer, CEO Søren Meng Nordby kontaktes på +45 30584760 eller sme@aggerfoods.dk  eller bestyrelsesformand Poul Agger på +45 40 77 83 01 pa@aggergroup.dk