Tomatsuppe

oprettet d.

Tomatsuppe

En dejlig mættende tomatsuppe som kan tilberedes i en hånde-vending. Fyldet er det proteinholdige og klimavenlige granuleret soya og sauterede grøntsager. Ved servering toppes suppen med feta og persille.

Velbekomme.

2-3 personer

Ingredienser

1 mellemstort løg (100 g)

2 bladselleri (100 g)

2 mellemstore gulerødder(140 g)

2 spsk olivenolie

750 g purerede tomater

Ca. ½ l vand

1 tsk røget paprika

2 tsk sød paprika

1 tsk st. chili pulver

50 g soya granuleret mørk (soya ”kød”, fra firmaet soy4you)

Salt, peber

Topping:

Ca. 80 g feta fra blok (40 +)

1 lille potte persille

Tilberedning

Skær løg, bladselleri og gulerødder i små tern. Sauter det hele i olien i 5 minutter.

Hæld tomater og vand på og tilsæt de to slags paprika og chili og bring i kog. Lad det derefter simre under låg i 5 minutter.

Tilsæt soja og lad det småsimre yderligere 5 minutter under låg.

Smag til med salt, peber og evt. de andre krydderier.

Top med smuldret feta og halet persille ved servering.

 

Energiindhold pr. 100 g: 176 kcal fordelt på: Protein 34 g, fedt 3 g, kulhydrat 5 g. Kostfibre 11 g.

 

Besøg Pias køkken og få flere proteinrige opskrifter!

 


Kommentar(er) 1

Skriv din kommentar