Karrysuppe med grøntsager

oprettet d.

Karrysuppe med grøntsager
Februar er lige med kulde og mørke dage, så hvorfor ikke sætte lidt kolorit på aftensmaden, og få varmen i kroppen med denne dejlige karrysuppe.
Suppen er ren plantebaseret og indeholder bl.a. granuleret soya og edamame bønner, dvs grønne proteiner, som vil give dig en god mæthedsfølelse.
Chili og karry pasta sørger for at du får varmen, men mængderne kan selvfølgelig justeres efter smag og behag.
God appetit.


2 personer

Ingredienser
1 mellemstort rødløg
2 mellemstore gulerødder
1 stor stilk bladselleri
1 sød kartoffel
2 spsk olivenolie
2 spsk rød karry pasta(mindre hvis du ikke er til for krydret mad)
1 rød chili med eller uden kerner
400 ml kokosmælk
Ca. 8 dl vand
50 g soja granuleret mørk
100 g pillede edamame bønner (fra frost)
Saft fra 1-2 lime eller 1 citron
Tamari (glutenfri soja sovs)
En lille håndfuld mynteblade 

Tilberedning
Skær alle grøntsagerne i tern og steg dem i olien i en gryde i ca. 4 minutter.
Steg karry pasta med i ca. 30 sekunder under omrøring.
Tilsæt chili, kokosmælk og vand og bring i kog.
Tilsæt soja granuleret mørk og lad derefter retten simre under låg i 8 minutter.
Tilsæt de frosne edamame bønner og lad det simre yderligere i 2 minutter.
Smag til med limesaft og Tamari.

Energiindhold pr. 100 g: 213 kcal fordelt på: Protein 34 g, fedt 6 g, kulhydrater 6 g. Kostfibre 11 g.


Besøg Pias køkken og få flere proteinrige opskrifter!




 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar