Proteinrig kokos-karrygryde og blomkålsris

Oprettet d.

Proteinrig kokos-karrygryde og blomkålsris

Opskrift til 2-3 personer

Energiindhold pr. 100 g 379 kcal fordelt på: Protein 68 g, fedt 10 g, kulhydrat 6 g. Kostfibre 21g.

Ingredienser

100 g Soya Bites

½ stort blomkål, ca. 320 g

6 cherry tomater, 240 g

1 chili, hakket med eller uden kerner

1 spsk sesamolie

Lidt salt

1 spsk rød karry pasta

½ spsk olivenolie

200 ml kokosmælk (jeg brugte extra creamy, fra Santa Maria)

1½ spsk creamy peanut butter uden sukker

Ca. 1 tsk ahorn sirup

Fiskesovs

Limesaft

Topping:

1 lille rødløg i skiver

½ bdt koriander eller bredbladet persille


Tilberedning

Kom soya bites i en skål og hæld rigeligt med kogende vand over. Lad det trække mindst 10 minutter.

Skær blomkål i små buketter og kør dem til helt finhakket i foodprocessor. Bland i en skål med halve tomater, chili og sesamolie. Smag til med salt.

Steg karrypasta i olien i en gryde under omrøring ca. 20 sekunder. Tilsæt kokosmælk, peanut butter og ahorn sirup og rør. Lad det småkoge i 5 minutter. Smag til med fiskesovs,  limesaft og evt. lidt mere ahorn sirup.

Hæld vandet fra soya bites og lad dem dryppe lidt af. Vend soya bites i sovsen og varm yderligere et par minutter.

Anret på tallerkener og top med rødløg og koriander.


Besøg Pias køkken og få flere proteinrige opskrifter!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar