Protein banankage

oprettet d.

Protein banankage
Lækker svampet banankage med chokolalde og strejf af peanutsmag. UHM….den er fantastisk!

Ingredienser
100 g smør
125 g dadler (uden sten), hakkede
75 g kokossukker eller rørsukker
4 æg
3 modne bananer
2-3 spsk Soy4You (lys eller mørk granulat)
125 g peanutmel
3 spsk fiber HUSK
2 tsk bagepulver
1 spsk cacaopulver
80 g hakket mørk chokolade 70%

Tilberedning
Smør smeltes og Soy4You hældes i et par minutter, når smøret er smeltet.
Smørblandingen blandes med æg, kokossukker og bananer til en ensartet masse.
Tilsæt peanutmel, HUSK, bagepulver og cacaopulver.
Hakkede dadler tilsættes og tilsidst tilsættes hakket chokolade.
Dejen hældes i en bageform – 20 cm i diameter – beklædt med bagepapir.
Bages i ovnen ca. 30 minutter ved 200°
Pyntes evt med smeltet chokolade tilsat kokosflager og hakket mandler/valnødder, når kagen er afkølet.
Serveres når chokoladen er stivnet – ….hvis du kan vente!

TIPS

Kagen smager mindst lige så godt på 2. dagen, når den har stået på køl.


Besøg Sundfokus MIA og læs mere om motion og sund livsstil.
 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar