Middags chiligryde

oprettet d.

Middags chiligryde
Opskrift til 2 personer
242 kcal pr. pers

Ingredienser
1/2 pose Soy4you - lys eller mørk granulat
1 grøntsags bouillonterning
20 g hvidløg
50 g skalotteløg
125 g bladselleri
100 g revet gulerod
20 g rød chili
1 ds flåede tomater
4 spsk frisk koriander
1 spsk løvstikke
1 tsk allround krydderi
2 tsk himalayasalt
2 tsk spidskommen
2 tsk karry
Salt og peber efter smag
2 store glas vand

Tilberedning
Rengør løg, bladselleri og gulerod - hak disse i små tern/skiver
Start med at svitse grøntsager i krydderierne, hvidløg og smuldret bouillonterning.
Herefter tilsættes flåede tomater og Soy4you samt vand og løvstikke.
Lad retten simre videre i ca. 10-12 minutter, hvor du omrører ind i mellem.
Tilsæt evt. ekstra vand, hvis sojaen suger for meget op.
Pynt retten med koriander

Fra MÆT & LET opskrifsbogen.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar