Wraps med kødFRI sovs og grønkål - vegansk

oprettet d.

Wraps med kødFRI sovs og grønkål - vegansk

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:
2 løg
1 frisk chili
2 fed hvidløg
2 tsk. røget paprika el. liquid smoke
1 spsk. olivenolie
2 tsk. grøntsagsboullionpulver
125 gram økologisk soy4you granulat
ca. 800 ml hakkede tomater
1 dåse sorte bønner eller kidneybønner (svarer til ca. 250 gram kogte bønner)
Havsalt og friskkværnet peber

Tilbehør/fyld:
Fuldkorns tortilla
2 avocado
3-4 håndfulde grønkål eller spinat Salsa
Soya yoghurt

Tilberedning:
Løg, chili og hvidløg hakkes fint og svitses i en mellemstor gryde i olivenolie, indtil løgene er brunede. Røget paprika og boullion tilsættes sammen med sojagranulat og hakkede tomater. Lad det hele småkoge i ca. 5 minutter. Sorter vandet fra bønnerne og tilsæt dem i gryden. Lad nu det hele småkoge et par minutter mere og smag til med salt og peber.

Avokadoen åbnes, og skrællen pilles af. Derefter skæres den i tynde strimler, eller moses i en gaffel og lægges midt på din tortilla pandekage.KødFRIsovs lægges nu oven på avokadoen og øverst lægges finthakket grønkål eller spinat. Pandekagen rulles nu sammen, først den ene side over midten, dernæst lukkes enderne ind og pandekagen rulles nu sammen, så den er helt lukket i alle sider. Skær wrappen over på midten, og server med salsa og sojayoghurt.

Besøg Englerod og find plantebaserede-, allergivenlige- og sukkerfrie opskrifter.

 


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar