Proteinrigt knkbrd

oprettet d.

Proteinrigt knkbrd
Ca. 50 stk

Ingredienser
1 dl havregryn
½ dl sesamfrø
1 dl mandelflager
1 dl hasselnøddeflager
1 dl solsikke kerner
1 dl græskar kerner
1 dl Soy4you lys
3 dl hvedemel
2 dl vand
1 dl olie
1 tsk bagepulver
2 tsk salt

Tilberedning
Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen til en jævn dej.

Del dejen i tre kugler. Rul en kugle ud af gangen mellem to stykker bagepapir.
Dejen kan evt. udstikkes eller skæres i firkanter med en pizzakniv.

Læg dejen på en bageplade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ca. 15 minutter ved 200 grader.

Afkøl på en rist og opbevar dem i en kagedåse.

 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar