Bæredygtighed

Bedre balance og større bæredygtighed – fra bønne til bord

Hos Soy4You tror vi på, at det nytter at gøre noget for at opnå bedre balance og bæredygtighed på kloden. Af samme grund har vi bevidst
sørget for en enkel og gennemtænkt fremstillingsproces af vores produkter – lige fra bønne til bord.

 

Hvad dyrkningen angår, så kan der dyrkes mad til 30-50 gange så mange mennesker pr. hektar på arealer med sojabønner sammenlignet
med arealer, hvor der bliver produceret protein gennem kødkvæg.

Når det gælder vandforbruget til dyrkningen, så er den reduceret med hele 95%. Endnu bedre bliver det, hvis vi snakker CO2-udledning.
Den er nemlig reduceret med 90% i forhold til opdræt af traditionelt kødkvæg.  

 

Fik vi nævnt, at energiforbruget i vores produktion er minimalt, og at arbejdsmiljøet naturligvis er optimalt?

For os begynder global ansvarlighed med lokal ansvarlighed.

 
Soja - det bæredygtige protein